slimmer werken

 

Programma’s, workshops en online cursussen die je leren slimmer te werken, zodat je met minder geploeter en méér plezier werkt aan de dingen die belangrijk voor je zijn.

 

Wil je op een praktische manier en in je eigen tijd aan de slag? Schrijf je dan in voor de ‘Slimmer Werken Jumpstart‘. Je ontvangt 21 dagen lang dagelijks via e-mail een les en opdracht om op een eenvoudige, praktische en consistente manier te leren met meer helderheid, aandacht en overzicht te werken aan wat voor jou belangrijk is.

Via een besloten Facebookgroep heb je de uitgelezen mogelijkheid om vragen, tips, ideeën en ervaringen met elkaar uit te wisselen en elkaar te stimuleren, onder begeleiding van Slimmer Werken coach Marjolein van Braam Morris. En om de puntjes op de i te zetten, rond je de cursus af met een persoonlijke coachingsessie.

Lees hier meer over ‘Slimmer Werken Jumpstart’ >>

 

Wil je voor eens en altijd af van de druk van een overvolle mailbox? En wil je leren hoe je – weer – de baas wordt over je e-mail? De touwtjes weer in handen krijgt? Dan is ‘Grip op je mail’ precies wat jij zoekt. In een sessie van één dagdeel help ik je weer grip op je mail te krijgen. Blijvend.

Lees hier meer over ‘Grip op je Mail’ >>

 

Heb je een concrete en/of praktische vraag? Of wil je jouw werkwijze eens grondig doorlichten en verbeteren? Boek dan een ‘Slimmer Werken Sparsessie’ van 30 of 60 minuten via telefoon of Skype, of een Sparsessie van een dagdeel.

Lees hier meer over de ‘Slimmer Werken Sparsessie’ >>

 

 

Slimmer werken in organisaties

 

Slimmer SamenWerken

Heb je juist behoefte aan een frisse blik op de manier waarop er binnen je organisatie of team met elkaar wordt samengewerkt? Wil je weten hoe het beter kan? En wil je zelf de tools in handen krijgen die samenwerking naar een hoger niveau te tillen, door een betere communicatie en een efficiënte en effectieve inzet van vaardigheden en instrumenten? Dat lukt met een Slimmer Werken Quickscan, eventueel gevolgd door een ‘Slimmer SamenWerken’ project op maat.

Lees hier meer over het ‘Slimmer SamenWerken’ programma >>

 

Praktisch en verfrissend

Voor teams van professionals is er de HUH?!-clinic: een serie van 4 sessies van een half uur (Half Uur Handigheid), die plaatsvinden bij je eigen bedrijf, waarin deelnemers op een verfrissende en praktische manier leren

  1. hoe ze hun e-mail de baas worden én blijven
  2. op welke manier ze effectiever communiceren en e-mailen
  3. hoe ze hun werkplek en documenten efficiënter organiseren
  4. hoe ze een systeem opzetten om overzicht over hun werk te krijgen en te houden

Lees hier meer over de HUH?!-clinic >>

 

Gratis: wekelijkse ‘Slimmer Werken doe je zo!’ e-mail nieuwsbrief

Zoek je praktische informatie? Abonneer je dan gratis op mijn ‘Slimmer Werken doe je zo!’ e-mail nieuwsbrief.  Iedere zondag ontvang je een handige tip of oefening in je mailbox die je direct help met Slimmer Werken. Als bonus ontvang je gratis mijn stappenplan ’In 10 stappen minder ploeteren en meer plezier in je werk en je leven’.

 

Lees hier voor wie mijn diensten geschikt zijn >>